Welkom op mijn website

Op deze website publiceer ik theorie, oefeningen, tips en handleidingen die ik de voorbije jaren maakte voor mijn leerlingen.

De website is ingedeeld in 2 grote categorieën: Nederlands en Stem & ICT.

Onder de categorie Nederlands vind je theorie en oefeningen die je helpen om bepaalde onderwerpen goed onder de knie te krijgen. De oefeningen gaan over woordleer, zinsleer, spelling, taalbeschouwing en NT2 (Nederlands als 2e taal). Ze zijn ideaal als voorbereiding op een les of als herhaling ervan.

Bij STEM & ICT vind je heel wat handleidingen en zelfs een boek (over darktable) waarmee je zelf aan de slag kunt. De onderwerpen gaan van Linux tot fotobewerking en van Raspberry Pi-projecten tot programmeren voor beginners met Scratch en Kodu.

Gebruik het menu om snel naar de juiste informatie te navigeren, de zoekbalk om de website te doorzoeken of klik op de ‘Nieuws’-link bovenaan om te ontdekken welke materiaal ik recente toevoegde.

Ik hoop dat je vindt wat je zoekt en het materiaal nuttig vindt. Laat gerust een reactie achter onder een artikel of stuur me een mailtje via het contactformulier.