Vervoeg de werkwoorden

Invuloefening

Vul de oefening in, klik op controleer om je oefening na te kijken. Gebruik de "hint"-knop om de eerste letter te krijgen. Let op: je verliest punten als je op de "hint-"knop klikt.
Alle werkwoorden staan in de ott
Vul deze werkwoorden in:
gaan - stoppen - weervinden - komen - gebruiken - spelen - krijgen - kunnen - kunnen - zetten - zijn - kunnen - komen - zoeken - zijn - worden
Beste jongens en meisjes

Vandaag jullie met de bus naar school. Die bus aan een halte op een vastgelegd uur dat jullie op je dienstregeling . De goede scholier een half uur te vroeg en de extra tijd om krabbels te maken op de wand van de bushalte. Sportieve jongeren soms tikkertje in en om de bushalte tot groot plezier van de automobilisten die zo de kans hun noodstop uit te testen.
Sommige chauffeurs niet op tijd remmen. Zo jullie de 100 bellen en kijken naar de drukke werken van de ambulanciers en verplegers.
Let op: boekentassen jullie niet in het haltehokje, maar midden op de stoep, tenzij er elders diepe plassen waarin jullie je tassen zetten.

Kijk daar! Daar de bus. gauw een kameraadje dat niet zo sterk als jij en duw hem voor de bus. Kijk hoe bleek de chauffeur !